Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

pic_37

SAPA KITA?

Zhejiang MOMALI Sanitary Ware Co., Ltd. didegaké ing taun 1985 kanthi tanduran 20000 meter persegi. minangka perusahaan swasta kanthi dana sing akeh, teknologi canggih lan manajemen modern.

Produk kita duwe konstruksi kuningan padhet, kartrid keramik lan pengatur aliran sing wis misuwur ing antarane produsen kran banyu ing saindenging jagad.Kualitas unggul, desain sing menarik lan rega sing cukup minangka kaluwihan utama, lan nyedhiyakake produk kanthi daya saing sing luwih apik ing pasar luar negeri.

BABAGAN AWAKE DHEWE

SAPA KITA?

Zhejiang MOMALI Sanitary Ware Co., Ltd. didegaké ing taun 1985 kanthi tanduran 20000 meter persegi. minangka perusahaan swasta kanthi dana sing akeh, teknologi canggih lan manajemen modern.

Produk kita duwe konstruksi kuningan padhet, kartrid keramik lan pengatur aliran sing wis misuwur ing antarane produsen kran banyu ing saindenging jagad.Kualitas unggul, desain sing menarik lan rega sing cukup minangka kaluwihan utama, lan nyedhiyakake produk kanthi daya saing sing luwih apik ing pasar luar negeri.

PENGENALAN PABRIK

Momali duwe pusat riset lan pangembangan, bengkel casting, bengkel mesin, bengkel polishing, bengkel perakitan, laboratorium lan gudang gedhe lan fasilitas produksi industri modern liyane, kanggo entuk integrasi desain, produksi, pengujian.

KEGIATAN TEAM BUILDING (1)
KEGIATAN TEAM BUILDING (2)
KEGIATAN TEAM BUILDING (3)

KEGIATAN TEAM BUILDING

Kanggo nyedhiyakake kohesi, rasa seneng lan partisipasi kanggo kabeh karyawan perusahaan.Momali uga dadi tuan rumah macem-macem kegiatan mbangun kelompok.

pic_40
KEGIATAN TEAM BUILDING (3)
KEGIATAN TEAM BUILDING (2)
KEGIATAN TEAM BUILDING (1)

KENAPA PILIH KAMI

Rantai Produksi Modern (7)

Paten

Produk kita duwe paten

Rantai Produksi Modern (1)

Pengalaman

Pengalaman ekstensif ing layanan OEM lan ODM.

Rantai Produksi Modern (2)

Sertifikat

CE, DVGW, SASO, ACS, ETL, Sertifikat ISO 9001, dll.

pic_41

Jaminan Mutu

100% tes penuaan produksi massal, 100% inspeksi materi, 100% tes fungsional.

Rantai Produksi Modern (4)

Layanan Garansi

Garansi limang taun.

Rantai Produksi Modern (5)

Nyedhiyani Dhukungan

Nyedhiyani informasi teknis biasa lan dhukungan pelatihan teknis.

Rantai Produksi Modern (6)

Departemen R&D

Tim R&D kalebu insinyur struktur lan desainer eksterior.

pic_41

Rantai Produksi Modern

Toko peralatan produksi otomatis canggih, kalebu cetakan, toko recasting ...

NILAI MOMALI

VISI MOMALI:

Usaha kanggo nindakake satus taun perusahaan, beautify saben omah ing donya.

MISI MOMALI:

Dadi pimpinan industri saniter global.

SLOGAN MOMALI:

Kualitas Sampurna, Service First.

NILAI MOMALI

LAKUKAN sing paling apik:

Nduwe visi sing wiyar, kanthi kualitas lan standar sing dhuwur dhewe, ngupayakake "kabeh karya dadi butik".

INTEGRITAS:

Integritas minangka inti saka Momalli.

BERANI INOVASI:

Wani nyoba saben ide kreatif.

PASAR

Produk Momali wis entuk popularitas lan reputasi ing saindenging jagad.Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah.Momali wis entuk sertifikat sing beda kanggo macem-macem negara: CUPC kanggo pasar Amerika Utara, DVGW kanggo pasar Jerman, WRAS kanggo pasar UK, ACS kanggo pasar Prancis, CE kanggo pasar Eropa, KC kanggo pasar Korea, SASO kanggo pasar Arab Saudi, lsp.

Kekayaan intelektual: "MOMALI" merek wis kasil didaftar ing luwih saka 15 negara kalebu Prancis, ltaly, Spanyol, Rusia, lsp.

Wani nyoba saben ide kreatif.(2)
pic_42
Wani nyoba saben ide kreatif.(1)

Sertifikat

PASAR-2
PASAR-1
PASAR-3
PASAR-4
PASAR-5