Kran Baskom
Bath Faucet
Kran Pawon
Kran pancuran

Kran pancuran

Baskom kran

Baskom kran

Kran Pawon

Kran Pawon

UNIT PADURAN

UNIT PADURAN

PRODUK HOT

  • Momali ASTA Series 59-1A Kuningan Bathroom Basin Mixer

    Momali ASTA Series 59-1A Kuningan Bathroom Basin Mixer

    Nggawa warna sing prasaja, resik, lan nyegerake menyang omah sampeyan sing nyuwara kamar mandi sing padhang.

    LUWIH
  • Momali Kamar Mandi Modern Sedheng Faucet Singel Handle

    Momali Kamar Mandi Modern Sedheng Faucet Singel Handle

    Desain modern sing bisa pas karo gaya jedhing apa wae. Instalasi bolongan siji sing gampang

    LUWIH
  • Momali 180° Pawon Putar Panas lan Dingin Sink Mixer

    Momali 180° Pawon Putar Panas lan Dingin Sink Mixer

    Digawe saka kuningan padhet, kran gagang siji iki kasedhiya ing macem-macem warna finish kanggo koordinasi paling apik karo dekorasi sampeyan.

    LUWIH
  • Momali Tarik Kran Sink Pawon

    Momali Tarik Kran Sink Pawon

    tunyuk pawon karo narik metu semprotan wis rong mode stopkontak banyu: semprotan lan padusan.Gampang diuripake karo tombol sirah padusan.

    LUWIH
Momali ASTA Series 59-1A Kuningan Bathroom Basin Mixer
Momali Kamar Mandi Modern Sedheng Faucet Singel Handle
Momali 180° Pawon Putar Panas lan Dingin Sink Mixer
Momali Tarik Kran Sink Pawon
Dolanan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Zhejiang Momali sanitary utensils Co., Ltd.

Diadegake ing taun 1985. Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing berkualitas kanggo para pelanggan minangka tujuan utama.We ngenalaken mesin casting gravitasi majeng lan mesin CNC kanggo njamin kualitas kita.

Kita ngarahake mbangun pusat tes produk kelas donya.Kabeh produk diuji kanthi ketat sadurunge dikirim menyang pelanggan.Kita duwe luwih saka 350 staf, kalebu 30 staf sales, 10 staf desain lan 50 staf QC.Omzet kita yaiku 18.000.000 USD.Kanthi luwih saka 30 taun upaya lan pangembangan, kita ngekspor menyang luwih saka 150 negara lan wilayah.Kanthi rega cukup lan kualitas apik, produk kita ditampa kanthi apik ing saindenging jagad.

Waca liyane
BABAGAN AWAKE DHEWE

SERVICE lan kaluwihan

Program Layanan Pekerjaan Pasar

Program Layanan Pekerjaan Pasar

Program Layanan Inovasi Teknologi

Program Layanan Inovasi Teknologi

Sistem rega stabil lan Njamin Program Layanan

Sistem rega stabil lan Njamin Program Layanan

Program Layanan Desain Pribadi lan Serial sing eksklusif

Program Layanan Desain Pribadi lan Serial sing eksklusif

  • Paten

    We duwe nomer akeh paten, 88 katon paten, 38 sarana paten model, 1 penemuan paten lan 1 EU katon paten

  • Desain Asli

    Perusahaan njupuk desain asli minangka nilai inti lan setya nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan sing unik.

  • Sertifikat

    Momali wis lulus Sistem Manajemen Mutu ISO9001/2105, Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001/2015.Lan sertifikat liyane, kayata WRAS kanggo pasar Inggris, ACS kanggo pasar Prancis, CE kanggo pasar Eropa, KC kanggo pasar Korea, SASO kanggo pasar Arab Saudi, lsp.

  • Jaminan Mutu

    Produk Momali bisa ngliwati tes semprotan uyah asam 24 jam, tes semprotan uyah netral 200 jam.Chrome dilapisi kran: EN standar krom dilapisi, Ni: 6 kanggo 9um, Cr: 0.2um--0.3um

  • Layanan Garansi

    Produk ing krom yaiku garansi limang taun, produk warna liyane garansi 2 taun.Sajrone periode garansi, amarga kualitas produk sing disebabake masalah kasebut, Momali nyedhiyakake bagean panggantos utawa layanan produk gratis.

  • Tim R&D

    Tim desainer kita kasusun saka klompok kreatif lan hasrat saka wong bakat sing usaha saben dina kanggo nambah lan push wates desain tradisional.

WARTA UPDATES

  • Upgrade Fashion—- Momali 2...

    Upgrade Fashion—- Momali 2...

    Sing luar biasa urip dumunung ing owah-owahan, lan bledosan inspirasi dumunung ing inovasi.Kanthi ...

    2023/Jul/12
  • Tren sanitary ware China ...

    Tren sanitary ware China ...

    Industri sanitary ware China minangka industri kanthi sejarah sing dawa, wiwit reformasi lan operasi ...

    2023/Jul/12
  • Momali desain anyar

    Momali desain anyar

    Didegake ing taun 1985, Momali Sanitary Utensils Co., Ltd. minangka produsen kran kuningan kanthi 37 taun ...

    2023/Jul/03