Momali Kamar Mandi Modern Sedheng Faucet Singel Handle

DESKRIPSI:

  • DESKRIPSI:Bahan: Kuningan body, seng menangani
  • Umur Cartridge Keramik:500.000 kaping
  • Fitur produk:Kran sink pawon Plating
  • kekandelanNikel: 6-10um;
  • Chrome:0.2-0.3um
  • Kode HS:8481809000
  • Garansi:5 taun

Detail Produk

FAQ

Tag produk

VIDEO PRODUK

Momali Kamar Mandi Modern Sedheng Faucet Singel Handle

Kita duwe jalur produksi dhewe, saben link produksi mbukak lan transparan, lan produk kasebut dipriksa lan diuji ing pungkasan.kapasitas produksi taunan kita tekan 1.500.000 bêsik.

TEmokake SERIES

  • Kran Baskom Sederhana Kuningan Momali

    Kran Baskom Sederhana Kuningan Momali

  • Kran Dapur Kuningan Momali Vertikal Desain Persegi Modern

    Momali Kuningan Vertikal Kran Dapur...

  • Momali Wall Mount Bathroom Bath Faucet with Diverter

    Momali Dinding Kamar Mandi Kran Mandi...

  • Desain Modern Momali kanthi Gagang Tuas Tunggal

    Desain Modern Momali karo Single Leve...

01
  • Desain modern sing bisa pas karo gaya jedhing apa wae. Instalasi bolongan siji sing gampang
  • Faucets iki digawe saka bahan tembaga kualitas paling dhuwur.Kita kasebut kanthi teliti, milih materi, kita milih isi tembaga nganti 59% materi tembaga, ora gawe piala kanggo health.The electroplating ing lumahing ndadekake kran banyu luwih awet lan tahan kanggo karat sanajan kapapar Kelembapan kanggo dangu Single nangani–imbuhan cepet saka banyu adhem nganti banyu panas sing dikarepake.
  • Desain tuas tunggal kanggo aliran lan kontrol suhu sing gampang.
02
  • Rampung krom nambah sentuhan keanggunan ing lemari jedhing modern, sink, wastafel, RV, vanity.Faucet jedhing krom lulus tes semprotan uyah kelas 10.Dijamin yen permukaan chrome tahan karat, tahan gores.
  • Diprodhuksi saka tembaga kelas 59-1A kanthi kinerja tahan karat sing luar biasa kanggo njamin kualitas lan daya tahan sing luwih apik. Materi kasebut ora mung bisa nyegah tarnish lan teyeng nanging uga njaga sampeyan lan kulawarga aman saka bahan kimia sing mbebayani.
  • Desain gagang tunggal kanggo aliran banyu sing kuat lan kontrol suhu sing trep.Faucet jedhing siji bolongan nyedhiyakake aliran laminar sing cetha lan mantep. Kalebu saluran pop munggah.
03
  • Rampung Chrome nggawe tampilan modern kanggo nolak bintik-bintik banyu lan bekas driji, mbutuhake kurang reresik. Wangun geometris persegi lan desain minimalis nambah sentuhan modern ing jedhing, jamban, kamar mandi, RV, utawa bar vanity.Penampilan kran sing ramping lan nengsemake kanthi gampang nglengkapi macem-macem gaya dekorasi omah.
  • Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe masalah related kanggo kran banyu jedhing sink, kita mesthi bakal mbantu ngatasi masalah lan menehi jawaban paling marem ing pisanan.
04
  • Faucets Momali dilengkapi instruksi langkah-langkah kanthi sambungan cepet supaya gampang dipasang.Apa Sampeyan Bakal Entuk: 1xMomali Bathroom Faucet ;1 x Manual pangguna;Sampeyan bisa seneng urip tanpa kuwatir lan layanan pelanggan sing ramah.
  • Faucets jedhing karo cartridges Keramik sealing dhuwur, wis dites kanggo 500.000 siklus kanggo nyedhiyani urip produk stabil, awet, lan long-tahan.Nduwe kinerja tanpa netes, kanggo nyegah bocor, netes, lan cacat jangka panjang.

Q1.Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?

A: We are Produsèn kanggo faucets kanggo luwih saka 35 taun.Uga, rantai pasokan sing diwasa bisa mbantu sampeyan ngerteni produk sanitasi liyane.

Q2.Apa MOQ?

A: MOQ kita yaiku 100pcs kanggo warna krom lan 200pcs kanggo warna liyane.Uga, kita nampa jumlah kurang ing awal kerjasama kita supaya sampeyan bisa nyoba kualitas produk sadurunge manggonke supaya.

Q3.Apa jenis kartrid sampeyan nggunakake?Lan kepiye wektu uripe?

A: Kanggo standar, kita nggunakake kartrij yaoli, yen dijaluk, kartrid Sedal, Wanhai utawa Hent lan merek liyane kasedhiya, umur kartrij yaiku 500,000 kali.

Q4.Apa sertifikat produk apa pabrik sampeyan duwe?

A: Kita duwe CE, ACS, WRAS, KC, KS, DVGW

Q5.Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Wektu pangiriman kita yaiku 35-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Q8: Apa jumlah pesenan minimal (MOQ)?

 

A: Jumlah pesenan minimal (MOQ) beda-beda gumantung saka produk.Kanggo produk standar, MOQ biasane ditemtokake ing kaca produk kita.Kanggo produk khusus, MOQ bakal ditemtokake adhedhasar kerumitan desain lan syarat produksi.Hubungi tim sales kita kanggo informasi luwih lengkap babagan MOQ kanggo produk tartamtu.

 

Q9: Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

 

A: Kita duwe proses kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin standar kualitas produk sing paling dhuwur.Kaping pisanan, kita kanthi ati-ati milih supplier sing dipercaya lan biso dipercoyo kanggo bahan kita.Kapindho, tim QC sing berpengalaman nindakake inspeksi lan tes sing lengkap sajrone saben tahapan proses produksi.Pungkasan, kita nindakake inspeksi pungkasan sadurunge ngemas lan ngirim produk.Kita uga nampa pamriksan pihak katelu yen dibutuhake dening pelanggan.Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing cocog utawa ngluwihi pangarepan pelanggan babagan kualitas lan kinerja.