Kabar

Kabar
  • Pesta Tahunan Momali 2023

    Pesta Tahunan Momali 2023

    Matur nuwun kanggo kabeh dhukungan sampeyan ing taun 2023. Muga-muga taun anyar 2024 sing luwih apik lan sejahtera.
    Waca liyane
  • Analisis status pangembangan industri sanitary ware ing China

    Analisis status pangembangan industri sanitary ware ing China

    Manufaktur sanitary ware modern diwiwiti ing pertengahan abad kaping-19 ing Amerika Serikat lan Jerman lan negara liya.Sawise luwih saka satus taun pembangunan, Eropah lan Amerika Serikat wis mboko sithik dadi industri sanitary ware donya karo pembangunan diwasa, ad...
    Waca liyane
  • Nganyarke Fashion—- Momali 2023 Desain Anyar

    Nganyarke Fashion—- Momali 2023 Desain Anyar

    Sing luar biasa urip dumunung ing owah-owahan, lan bledosan inspirasi dumunung ing inovasi.Kanthi sajarah dawa 38 taun, MOMALI fokus ing desain inovatif, duwe tim desain profesional lan banget, setya riset lan pangembangan, nganyarke lan inovasi desain kran banyu, pres ...
    Waca liyane
  • Tren pasar industri sanitary ware China lan pangembangan mangsa ngarep

    Tren pasar industri sanitary ware China lan pangembangan mangsa ngarep

    industri sanitary ware China iku sawijining industri karo sajarah dawa, wiwit reformasi lan mbukak munggah ing 1978, amarga pangembangan ekonomi pasar, kacepetan pembangunan industri sanitary ware China uga accelerating.Miturut riset pasar jaringan online dirilis 2 ...
    Waca liyane
  • Momali desain anyar

    Momali desain anyar

    Didegake ing taun 1985, Momali Sanitary Utensils Co., Ltd. minangka produsen kran kuningan kanthi pengalaman 37 taun.Njupuk panggung liwat koleksi kran kuningan Jupiter sing anyar, ngegungake pesona lan keanggunan.Koleksi faucet MOMALI Ester terinspirasi dening kaendahan lengkung pelengkap saka terra...
    Waca liyane