Layanan Kita

Layanan Kita
SERTIFIKASI PRODUK

LAYANAN OEM

Skema desain

Petungan prices

Desain wangun

Struktur produk

modeling cepet

Werna dikonfirmasi

Materi dikonfirmasi

Desain cetakan

Sampel pisanan

Modifikasi

Konfirmasi klien

Produksi massal

SERTIFIKASI PRODUK

PROSES DAGANG

1

Carane nggawe pesenan?
- Hubungi liwat e-mail, fax, utawa telpon kanggo item tartamtu.
- Konfirmasi rega, wektu timbal lan syarat pembayaran.
- Kontrak dikonfirmasi lan ditandatangani.

2

TENTANG KONTRAK
- Hubungi rincian liwat Email / Fax / Telpon babagan item kasebut, kalebu ukuran, werna pigura, jumlah, cara pangiriman lan prakara liyane.

3

PRODUKSI
- Siapke bahan mentah kayata logam, aksesoris lsp.
- Atur jadwal produksi karo pesenan liyane.
- Miwiti produksi akeh miturut kontrak sing ditandatangani.
- Proses inspeksi dening QC.
- Kemasan sing apik kanggo barang sing wis rampung.

4

PENGIRIMAN
- Book spasi pengiriman.
- Balance pembayaran sadurunge loading.
-Loading menyang wadhah utawa pangiriman menyang perusahaan logistik.
-Kirim menyang negara utawa wilayah panuku.
-Shipper ngirim dokumen asli utawa barang telex-release.

5

RESIPI
-Nalika sampeyan nampa barang, preduli paket apik utawaora, lan manawa kabeh jumlahe bener.
-Yen sampeyan nemokake karusakan saka produk utawa rusak paket,pls njupuk foto lan langsung hubungilayanan pelanggan karo kita.

SERTIFIKASI PRODUK

PROSES PRODUKSI

PROSES PRODUKSI (1)
PROSES PRODUKSI (6)
PROSES PRODUKSI (2)
PROSES PRODUKSI (3)
PROSES PRODUKSI (4)
PROSES PRODUKSI (5)

Recasting

Mesin

Pemeriksaa mesin

Polandia

Pemeriksaan polishing

Electroplate

Pemeriksaan electroplate

Majelis

Tes banyu

Packing

Inspeksi produk rampung

Pengiriman

SERTIFIKASI PRODUK

Dhukungan kanggo pesenan cilik

Kanthi pirang-pirang taun pengalaman, Momali duwe pengalaman kanggo nyukupi kabutuhan klien sing beda-beda.Kanggo klien sing pesen jumlah cilik lan butuh solusi siji-mandeg, kita bisa mbantu nyuda MOQ lan nawakake desain logo lan paket produk.Adhedhasar riset pasar, kita uga bisa menehi rekomendasi produk sing bisa dadi barang panas ing pasar lokal sampeyan.

SERTIFIKASI PRODUK

LAYANAN sawise-SALE

LAYANAN sawise-SALE