Momali 180° Pawon Putar Panas lan Dingin Sink Mixer

DESKRIPSI:

  • Bahan:Badan kuningan, gagang seng;
  • Umur Cartridge Keramik:500.000 kaping;
  • Fitur produk:Kran sink pawon;
  • Ketebalan Plating:Nikel: 6 -10um;Chrome: 0.2-0.3um;
  • Kode HS:8481809000;
  • Garansi:5 taun;

Detail Produk

FAQ

Tag produk

VIDEO PRODUK

Momali 180° Pawon Putar Panas lan Dingin Sink Mixer

Kita duwe jalur produksi dhewe, saben link produksi mbukak lan transparan, lan produk kasebut dipriksa lan diuji ing pungkasan.kapasitas produksi taunan kita tekan 1.500.000 bêsik.

TEmokake SERIES

  • Mixer Baskom Momali Modern kanggo Kamar Mandi

    Momali Modern Extended Basin Mixer kanggo...

  • Momali kuningan basin mixer kran banyu kamar mandi mewah kran ireng lan emas

    Momali kuningan baskom mixer keran air...

  • Momali Bathroom Bath Bath Faucet Wall Mounted Bath Tap

    Momali Bath Bath Bath Faucet Kamar Mandi...

  • Faucet Pancuran Emas sing dipasang ing tembok Momali

    Momali Wall Mounted Disikat Emas Show...

01
  • Digawe saka kuningan padhet, kran gagang siji iki kasedhiya ing macem-macem warna finish kanggo koordinasi paling apik karo dekorasi sampeyan.
  • Faucets kita direkayasa kanggo nandingi jeneng paling gedhe ing industri.
  • Awak sing ramping lan stopkontak sing rata nggawe banyu lancar lan alus.
  • Impact saka matte ireng lan werna emas disapu resik, kombinasi dhuwur lan kurang profil menehi everyone mung tengen.
02
  • Rampung Deposisi Uap Fisik Momali nggunakake teknologi paling anyar kanggo nggawe njaba sing super-hard, molekul sing diikat sing direkayasa kanggo nolak karat, noda.
  • Produk Momali wis entuk popularitas lan reputasi ing saindenging jagad.Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah.
  • Momali wis entuk sertifikat sing beda-beda kanggo macem-macem negara: DVGW kanggo pasar Jerman, WRAS kanggo pasar Inggris, ACS kanggo pasar Prancis, CE kanggo pasar Eropa, KC kanggo pasar Korea, SASO kanggo pasar Arab Saudi, lsp.
03
  • Faucet gampang ngresiki sink utawa cutlery, sing fleksibel, lan bisa 360 ° reresik kabeh babak, kanggo ketemu macem-macem kabutuhan.
  • Digawe saka bahan stainless steel kualitas dhuwur, tembok utama ora gawé rereget, lumahing ora teyeng, lan ora nimbulaké polusi secondary kanggo sumber banyu.Iku sehat lan ramah lingkungan lan ora mambu aneh, nggawe papan urip sehat kanggo sampeyan lan kulawarga.
  • Kran Pawon Bisa digunakake kanthi akeh ing pawon, wastafel, jedhing, kran pancuran lan taman ruangan.
04
  • Polishing multi-permukaan, electroplating, cahya ireng, ora luntur, kabeh jet kenek, potongan welding kasebut kanthi teliti, sanded, lumahing Gamelan, struktur prasaja, resistance meksa lan explosion-bukti, kekandelan tembok seragam, kinerja stabil tanpa netes.
  • Desain tuas tunggal, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol banyu sing mili, sing gampang digunakake.
  • Faucet sink vertikal bisa gampang disambungake menyang sistem pasokan banyu.Produk lengkap, sampeyan bisa nginstal langsung, ngirit wektu lan tenaga.

Q1.Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?
A: We are Produsèn kanggo faucets kanggo luwih saka 35 taun.Uga, rantai pasokan sing diwasa bisa mbantu sampeyan ngerteni produk sanitasi liyane.

Q2.Apa MOQ?
A: MOQ kita yaiku 100pcs kanggo warna krom lan 200pcs kanggo warna liyane.Uga, kita nampa jumlah kurang ing awal kerjasama kita supaya sampeyan bisa nyoba kualitas produk sadurunge manggonke supaya.

Q3.Apa jenis kartrid sampeyan nggunakake?Lan kepiye wektu uripe?
A: Kanggo standar, kita nggunakake kartrij yaoli, yen dijaluk, kartrid Sedal, Wanhai utawa Hent lan merek liyane kasedhiya, umur kartrij yaiku 500,000 kali.

Q4.Apa sertifikat produk apa pabrik sampeyan duwe?
A: Kita duwe CE, ACS, WRAS, KC, KS, DVGW.

Q5.Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Wektu pangiriman kita yaiku 35-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Q6: Carane aku bisa njaluk sampel?
A: Yen kita duwe sampel ing saham, kita bisa ngirim sampeyan kapan wae, nanging yen sampel ora kasedhiya ing Simpenan, kita kudu nyiapake kanggo iku.:
1 / Kanggo wektu pangiriman sampel: umume kita butuh 7-10 dina
2 / Kanggo carane ngirim sampel: sampeyan bisa milih DHL, FEDEX utawa TNT utawa kurir kasedhiya liyane.
3 / Kanggo sample paymentt, Western Union utawa Paypal loro ditrima.Sampeyan uga bisa transfer langsung menyang akun perusahaan kita.

Q7: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?
A: Manawa, kita duwe tim R&D profesional kita dhewe kanggo ndhukung sampeyan, OEM & ODM padha sambutan.

Q8: Apa sampeyan bisa nyithak logo / merek ing produk?
A: Manawa, kita bisa laser print logo customer ing prodhuk karo ijin saka pelanggan. Pelanggan kudu nyedhiyani kita huruf wewenang panggunaan logo kanggo ngidini kita kanggo print logo customer ing produk.