Momali Tarik Kran Sink Pawon

DESKRIPSI:

  • DESKRIPSI:
  • Bahan: Badan kuningan, gagang seng
  • Umur Cartridge Keramik:500.000 kaping
  • Fitur produk:Kran sink pawon
  • Ketebalan PlatingNikel: 6-10um;
  • Chrome:0.2-0.3um
  • Kode HS:8481809000
  • Garansi:5 taun

Detail Produk

FAQ

Tag produk

VIDEO PRODUK

Momali Tarik Kran Sink Pawon

Kita duwe jalur produksi dhewe, saben link produksi mbukak lan transparan, lan produk kasebut dipriksa lan diuji ing pungkasan.kapasitas produksi taunan kita tekan 1.500.000 bêsik.

TEmokake SERIES

  • Kran Dapur Sederhana Momali Vertikal

    Kran Dapur Sederhana Momali Vertikal

01
  • tunyuk pawon karo narik metu semprotan wis rong mode stopkontak banyu: semprotan lan padusan.Gampang diuripake karo tombol sirah padusan.Kebak kabutuhan reresik saben dina.Tutul Pawon karo narik metu sprayer digawe saka kuningan ngalangi karo multi-lapisan Rampung dilapisi sing njamin ora luntur sawise dangu.
  • Nozzle Kitchen Mixer Taps Hot and Cold is extendable, luwih fleksibel lan gampang digunakake nalika sampeyan kudu ngganti arah utawa intensitas aliran banyu.
  • Cocog: Kran pawon sampeyan kanthi sprayer tarik mudhun cocog kanggo meh kabeh sink pawon, bisa digunakake minangka kran sink bar, kran cuci cuci, kran pawon camper utawa kran pawon omah pertanian.Cara sampurna kanggo nganyarke pawon!
02
  • Operasi sing fleksibel: Kran pawon karo sprayer narik mudhun duwe 3 mode setelan semprotan (Stream, Spray, Pause), gampang ngalih ing antarane aliran banyu tanpa cipratan lan mbilas semprotan.Faucets pawon desain sudut tengen 90 ° kanthi spout putar 360 ° lan selang sing bisa ditarik 17.2 inci, nyedhiyakake jangkoan lan aksesibilitas pawon lengkap.Desain unik gulung-shaped siji gagang kran pawon sink kanggo gampang kontrol banyu panas / kadhemen lan flow.Cleaning ing detik: Multi-lapisan electroplated krom polesan kran kran pawon, mrodhuksi sampurna, lumahing tahan lama sing karat lan titik tahan. , mbutuhake pangopènan sethithik lan bakal njaga kaendahane sajrone umur panggunaan.Cukup nganggo kain teles kanggo ngusap kran pawon supaya katon cetha lan resik.Nggawe reresik gampang lan menehi wektu luwih akeh kanggo muter karo kulawarga.
03
  • Aman lan Sehat: Faucet sink pawon digawe saka bahan kuningan sing diobong, kacang KUNINGAN, katup cakram keramik berkualitas, nozzle sprayer plastik ABS tahan benturan, njamin kualitas banyu.Faucet pawon nikel sing disikat korosi sing unggul & finish tahan karat nyegah reged saka nempel ing permukaan kran, mangga yakin nggunakake
  • Terjangkau & Dipercaya: Pawon narik kran karo kartrid keramik kualitas premium, selang PEX tahan suhu dhuwur, menehi pawon sing beda banget nggunakake pengalaman, aman lan awet.Kran pawon krom unggul karat lan tahan karat nyegah reged nempel ing permukaan kran banyu.
04
  • Applocaion Wide: Utility standar kran pawon sink duwe tampilan resik lan praktis sing nggawe kamar pawon prasaja lan seger.Faucets pawon iku kombinasi sampurna saka wangun lan fungsi ing sink pawon, farmhouse sink, outdoor pawon, laundry sink, rv pawon, udan bar, camper pawon, travel trailer pawon, jedhing Vanity, restroom prep-sink, fregaderos de cocina, lsp.
  • Faucet pawon gampang banget dipasang.Selang narik-mudhun lan selang banyu kabeh wis diinstal ing kran banyu pawon, nyimpen akèh wektu ing nglelebke, lan ngrampungake instalasi DIY ing menit serval tanpa perlu saka plumber.

Q1.Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?

A: We are Produsèn kanggo faucets kanggo luwih saka 35 taun.Uga, rantai pasokan sing diwasa bisa mbantu sampeyan ngerteni produk sanitasi liyane.

Q2.Apa MOQ?

A: MOQ kita yaiku 100pcs kanggo warna krom lan 200pcs kanggo warna liyane.Uga, kita nampa jumlah kurang ing awal kerjasama kita supaya sampeyan bisa nyoba kualitas produk sadurunge manggonke supaya.

Q3.Apa jenis kartrid sampeyan nggunakake?Lan kepiye wektu uripe?

A: Kanggo standar, kita nggunakake kartrij yaoli, yen dijaluk, kartrid Sedal, Wanhai utawa Hent lan merek liyane kasedhiya, umur kartrij yaiku 500,000 kali.

Q4.Apa sertifikat produk apa pabrik sampeyan duwe?

A: Kita duwe CE, ACS, WRAS, KC, KS, DVGW

Q5.Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Wektu pangiriman kita yaiku 35-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Q6: Carane aku bisa njaluk sampel?

A: Yen kita duwe sampel ing saham, kita bisa ngirim sampeyan kapan wae, nanging yen sampel ora kasedhiya ing Simpenan, kita kudu nyiapake kanggo iku.:

1 / Kanggo wektu pangiriman sampel: umume kita butuh 7-10 dina

2 / Kanggo carane ngirim sampel: sampeyan bisa milih DHL, FEDEX utawa TNT utawa kurir kasedhiya liyane.

3 / Kanggo sample paymentt, Western Union utawa Paypal loro ditrima.Sampeyan uga bisa transfer langsung menyang akun perusahaan kita.

Q7: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

A: Manawa, kita duwe tim R&D profesional kita dhewe kanggo ndhukung sampeyan, OEM & ODM padha sambutan.

Q8: Apa sampeyan bisa nyithak logo / merek ing produk?

A: Manawa, kita bisa laser print logo customer ing prodhuk karo ijin saka pelanggan. Pelanggan kudu nyedhiyani kita huruf wewenang panggunaan logo kanggo ngidini kita kanggo print logo customer ing produk.