Momali ASTA Series 59-1A Kuningan Bathroom Basin Mixer

DESKRIPSI:

  • urip Cartridge:500.000 kaping
  • Fitur produk:Kran wastafel
  • Kode HS:8481809000
  • Garansi:5 taun
  • Bahan:Body kuningan, seng menangani Keramik
  • Ketebalan Plating:Nikel: 6 -10um;Chrome: 0.2-0.3um

Detail Produk

FAQ

Tag produk

VIDEO PRODUK

Momali ASTA Series 59-1A Kuningan Bathroom Basin Mixer

Kita duwe jalur produksi dhewe, saben link produksi mbukak lan transparan, lan produk kasebut dipriksa lan diuji ing pungkasan.kapasitas produksi taunan kita tekan 1.500.000 bêsik.

TEmokake SERIES

  • Momali ASTA Series Bath Shower Faucet Wall Mounted Mixer Valve Tap

    Momali ASTA Series Bath Shower Faucet...

01
  • Nggawa warna sing prasaja, resik, lan nyegerake menyang omah sampeyan sing nyuwara kamar mandi sing padhang.
  • Sentuhan kesucian lan desain sing ketat ana bebarengan.
  • Produk rampung gampang kanggo ngresiki, ayu lan loman.
  • Faucet iki dhuwuré 158,3 mm, nduweni aerator lan desain mewah kanthi gagang tuas siji sing lancar kanggo operasi.
02
  • Produk iki bakal tahan suwe lan kudu ana ing omah apa wae.
  • Electroplating ing lumahing ndadekake kran banyu luwih awet lan tahan kanggo karat sanajan kapapar Kelembapan kanggo dangu.
  • garansi 5 taun.
03
  • Bahan utama kran yaiku kuningan, sing nduweni sifat mekanik lan sifat pangolahan sing apik.Syarat materi kran kuningan dhuwur, amarga kran banyu asring kena pengaruh banyu lan karat, yen nggunakake bahan berkualitas rendah, bakal nyebabake karusakan pipa banyu lan bocor banyu lan masalah liyane.
  • Bahan kuningan saka kran kuningan minangka pilihan sing kuwat lan tahan lama, lan kemurniane dhuwur, komposisi stabil lan dipercaya, lan ora bakal rusak amarga owah-owahan ing lingkungan njaba.
04
  • Kran khusus banget babagan teknologi pangolahan, lan kudu duwe tingkat teknologi sing paling apik kanggo ngasilake kran banyu sing bermutu.Proses produksi kran kuningan kalebu proses bronzing, proses electroplating, proses polishing, proses stamping lan liya-liyane.Ing proses produksi, saben link kudu dikontrol kanthi ketat, saka pilihan bahan mentah, pangolahan nganti nguji pranala, kabeh mbutuhake orisinalitas.
  • Antarane wong-wong mau, proses plating cocok, proses polishing lan proses stamping bisa nggawe kran banyu kuningan katon luwih ayu, ora mung bisa nambah kaendahan, nanging uga bisa nyegah Deposition saka ukuran lan reregetan, lan nambah urip layanan.

Q1.Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?
A: We are Produsèn kanggo faucets kanggo luwih saka 35 taun.Uga, rantai pasokan sing diwasa bisa mbantu sampeyan ngerteni produk sanitasi liyane.

Q2.Apa MOQ?
A: MOQ kita yaiku 100pcs kanggo warna krom lan 200pcs kanggo warna liyane.Uga, kita nampa jumlah kurang ing awal kerjasama kita supaya sampeyan bisa nyoba kualitas produk sadurunge manggonke supaya.

Q3.Apa jenis kartrid sampeyan nggunakake?Lan kepiye wektu uripe?
A: Kanggo standar, kita nggunakake kartrij yaoli, yen dijaluk, kartrid Sedal, Wanhai utawa Hent lan merek liyane kasedhiya, umur kartrij yaiku 500,000 kali.

Q4.Apa sertifikat produk apa pabrik sampeyan duwe?
A: Kita duwe CE, ACS, WRAS, KC, KS, DVGW.

 

Q5.Suwene wektu pangiriman?
A: Wektu pangiriman kita biasane 35-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

 

Q6: Kepiye carane njaluk sampel?
A: Yen kita duwe sampel ing saham, kita bisa ngirim menyang sampeyan kapan wae.Nanging, yen sampel ora kasedhiya ing saham, kita kudu nggawe ancang-ancang.
1. Kanggo wektu pangiriman sampel: Umume, kita mbutuhake kira-kira 7-10 dina.
2. Kanggo kiriman sampel: Sampeyan bisa milih supaya dikirim liwat DHL, FEDEX, TNT, utawa kurir liyane sing kasedhiya.
3. Kanggo pambayaran sampel: Western Union lan Paypal minangka cara pembayaran sing bisa ditampa.