Kabar

Momali desain anyar

Momali desain anyar

Didegake ing taun 1985, Momali Sanitary Utensils Co., Ltd. minangka produsen kran kuningan kanthi pengalaman 37 taun.Njupuk panggung liwat koleksi kran kuningan Jupiter sing anyar, ngegungake pesona lan keanggunan.

Koleksi kran MOMALI Ester terinspirasi dening kaendahan mlengkung pelengkapof sawah-sawah.Desain tanpa cacat narik mripat saka pinggiran chamfered menyang suar subtle saka basa.Kaya jaman sing menehi inspirasi, koleksi Ester tansah anggun, apik, lan dadi pusat perhatian.Keseimbangan sing sampurna ing antarane aspek, sudhut, lan pinggir ngundang interaksi cahya sing narik kawigaten lan mbedakake koleksi iki saka liyane.

Manungsa waé kanggo rinci ditindakake ing saben potongan ing koleksi kasebut lan menehi keseimbangan antara kerumitan lan kehalusan.Elemen desain transisi saka Ester nyedhiyakake sentuhan pungkasan sing elegan kanggo macem-macem estetika jedhing, lan gaya kohesif saka koleksi omah-omah ing antarane sink, siram lan area adus.

Ester kasedhiya ing saindenging jagad lan ngajak para konsumen nggawe tampilan khas dhewe kanthi milih saka telung pilihan warna, kalebu warna krom, warna gunmetal lan warna putih, lanpesawat sakarancangankanggo baskom, pawon, adus lan padusan.Nggawa kabeh kamar bebarengan karo koordinasi saindhenging adus lan siram spasi karo salah siji dek-mount, wall-mount, utawa lantai-mount bath filler.Ing papan padusan, pilih saka rainheads, showerheads, lan handshower sing fitur pengalaman semprotan KOHLER teken.Koordinasi lampu lan aksesoris uga kasedhiya kanggo ngrampungake tampilan sing dikarepake.Opsi desain lan ngrampungake koleksi Ester nggawe potongan pernyataan sing apik.

Ester misuwur banget nalika dikenalaké, amarga rega sing kompetitif, kualitas dhuwur, uga gaya sing prasaja.Koleksi kasebut konsisten karo kualitas maksud asli.Kanggo materi, kita isih nganggo kuningan 59-1 A kelas kanggo awak utama, yaiku tembaga luwih saka 59%.isi PB saka kran banyu kita 1,2%, kurang saka 1,3%, sing luwih sehat kanggo awak.

Tentang Momali Co.

Spesialisasi ing baris iki luwih saka 37 taun, Momali Sanitary Utensils Co., duwe sistem produksi lan penjualan sing lengkap.Pasar utama kita yaiku Eropa, lan kita uga ngekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Afrika.Pabrik Momali nduweni area 16.000 meter persegi, lan kanthi udakara 200 karyawan.Kita duwe baris produksi dhewe, kalebu: gravitasi casting line, machinery line, polishing line, ngumpul line.

Wisconsin, Kohler Co. minangka salah sawijining perusahaan swasta paling tuwa lan paling gedhe ing Amerika sing dumadi saka luwih saka 40.000 asosiasi.Kanthi luwih saka 50 lokasi manufaktur donya, Kohler pimpinan global ing desain, inovasi lan Pabrik produk pawon lan perlu;kabinet mewah, kothak lan cahya;mesin, generator, lan solusi energi resik;lan pemilik / operator loro, hotel bintang lima lan tujuan resort golf ing Kohler, Wisconsin, lan St Andrews, Skotlandia.Lapangan golf Kohler's Whistling Straits bubar dadi tuan rumah Piala Ryder kaping 43 ing taun 2021. Perusahaan iki uga ngembangake solusi kanggo ngatasi masalah sing penting, kayata banyu resik lan sanitasi, kanggo komunitas sing kurang terlayani ing saindenging jagad supaya bisa ningkatake kualitas urip kanggo generasi saiki lan mbesuk.Kanggo rincian liyane, bukak kohlercompany.com.

Kita duwe baris produksi dhewe, kalebu: gravitasi casting line, machinery line, polishing line, ngumpul line.


Wektu kirim: Jul-03-2023