Kabar

Nganyarke Fashion—- Momali 2023 Desain Anyar

Nganyarke Fashion—- Momali 2023 Desain Anyar

Sing luar biasa urip dumunung ing owah-owahan, lan bledosan inspirasi dumunung ing inovasi.Kanthi sajarah dawa 38 taun, MOMALI fokus ing desain inovatif, wis tim desain profesional lan banget, setya kanggo riset lan pangembangan, nganyarke lan inovasi saka desain kran banyu, presenting desain kran banyu MINTTU anyar kanggo kulawargané urip kualitas, kang a langkah ngalangi kanggo MOMALI kanggo masang solusi sakabèhé jedhing mangsa.

Tim desain MOMALI wis ngumpulake akeh desainer sing apik banget kanthi pengalaman desain sing sugih.Ing wektu sing padha, kabeh departemen produksi perusahaan kita kerja bareng karo departemen produksi kanggo ngrampungake desain produk kanggo latihan.Dedikasi lan semangat loro-lorone kanggo banyu maneh inspirasi nyoba ing lapangan anyar.Miwiti saka niat desain asli kanthi karakteristik MOMALI, desainer nyuntikake pamikiran "simetri ora teratur" menyang desain kran MINTTU, nggambarake inovasi produk, nanging uga nglambangake semangat wong MOMALI sing wani nggawe inovasi lan nglanggar aturan.

Pertandhingan kothak lan bunder klasik, warna kontras emas ireng matte lan disapu resik, tombol sithik nanging unik banget, apik gayane lan harmonis, kaya sentuhan pungkasan ing pojok kamar mandi kanggo nggawe efek visual minimalis.Desainer nggawe garis sing prasaja sing bisa nutrisi swasana ati pangguna.Minangka masterpiece saka inovasi teknologi lan desain humanized, iku kasebut kanthi teliti, dianggep ing tampilan paling prasaja, ngidini kedhaftar kanggo bali menyang pengalaman sensori murni lan free.

Ing saben upaya anyar, MOMALI nglumpukake para kreatif lan para pegawe sing seneng urip, lan ing mangsa ngarep, MOMALI bakal nggawa luwih akeh desain anyar.Apa iku kanggo pengalaman siram nyaman utawa kanggo nglindhungi lingkungan ekologis, produk kita pilihan sampeyan ora bisa kantun.Ayo kita kerja bareng kanggo nggawe papan jedhing sing luwih nyaman, ramah lingkungan lan modis kanggo sampeyan!

Nganyarke Fashion


Wektu kirim: Jul-12-2023