Set Pancuran

DESKRIPSI:

  • DESKRIPSI:
  • Bahan: Badan kuningan, gagang seng
  • Umur Cartridge Keramik:500.000 kaping
  • Fitur produk:Kran sink pawon
  • Ketebalan PlatingNikel: 6-10um;
  • Chrome:0.2-0.3um
  • Kode HS:8481809000
  • Garansi:5 taun

Detail Produk

FAQ

Tag produk

VIDEO PRODUK

Set Pancuran

Kita duwe jalur produksi dhewe, saben link produksi mbukak lan transparan, lan produk kasebut dipriksa lan diuji ing pungkasan.kapasitas produksi taunan kita tekan 1.500.000 bêsik.

TEmokake SERIES

  • Momali kuningan basin mixer kran banyu kamar mandi mewah kran ireng lan emas

    Momali kuningan baskom mixer keran air...

  • Momali Kualitas Tinggi Kuningan Baskom Faucet

    Momali Kualitas Tinggi Kuningan Baskom Faucet

  • Faucet Wastafel Modern Momali kanthi Gagang Berongga

    Faucet Wastafel Modern Momali karo H...

  • Momali ASTA Series Bath Shower Faucet Wall Mounted Mixer Valve Tap

    Momali ASTA Series Bath Shower Faucet...

01
  • Sirah padusan dirancang kanthi konektor universal, sing cocog karo paling pipa padusan, gampang dipasang.
  • Sirah pancuran nduweni aliran banyu udan, sing nyedhiyakake pengalaman padusan sing luwih apik, cocok kanggo wong diwasa lan bocah-bocah.
  • Sprinkler pancuran iki minangka panggantos sing sampurna kanggo sing lawas, cocok kanggo omah, hotel, apartemen, asrama, lan liya-liyane.
02
  • Sirah padusan genggam multifungsi - Padusan pancuran tangan 2 ing 1, beda karo akeh liyane sing kalebu ing set padusan, mung corak awak, gampang ngganti mode padusan dadi mode bedhil semprotan, nyebar digunakake kanggo ngresiki lan padusan pet
  • Gunmetal Katon - Kanthi katon gunmetal fashion saka gaya Eropah lan Amérika lan multi-lapisan electroplating maringaken Uji Semprotan Salt, bisa gampang ngadhepi karat lumahing dening lingkungan lembab ing kamar padusan.
  • 8 "Rainfall Shower Head: Bahan ABS kanggo tahan karat lan umur dawa sing paling dhuwur.360 rotasi sudhut-luwes ngalangi bal peserta nut, meets beda posisi amba kabutuhan padusan.Teka karo saringan lan mesin cuci njamin sambungan anti bocor sing dipercaya.Nggunakake desain ultra-tipis lan teknologi booster online majeng, lan simulates udan alam kanggo nyedhiyani sampeyan karo kontak alam pengalaman banyu.
03
  • Gedhe Square Rainfall Showerhead, grojogan jangkoan awak lengkap, luwih saka 100 rapet diklompokaké poto silikon resik nozzles nyedhiyani malah semprotan lan nyegah jeruk lan banyu hard.360 rotasi amba luwes ngalangi werni peserta nut kanggo sambungan free bocor dipercaya lan posisi amba beda kabutuhan padusan.Teka karo saringan lan mesin cuci njamin sambungan anti bocor sing dipercaya
  • Kombinasi sirah padusan udan bunder gedhe lan sirah padusan genggam tekanan dhuwur ngidini sampeyan milih pengalaman adus sing beda kapan wae.
  • Cocog kanggo wong diwasa lan bayi. Set showerhead iki ngrampungake kabeh masalah kanggo sampeyan. aliran banyu, utamané nalika nggunakake banyu panas
04
  • Self Cleaning Nozzles: jet silikon alus nyegah pambangunan skala jeruk kanggo rasa seneng-free pangopènan, tahan kanggo clogging, gampang kanggo ngresiki, anti-oksidasi lan tahan karat.Kerjane apik sanajan ing tekanan banyu sing kurang, Kombinasi teknologi ultra-tipis lan hawa-in ndadékaké tekanan sing kuwat lan dhuwur, dioptimalake kanggo tekanan banyu, bakal ngirit banyu kanggo sampeyan.
  • Instalasi Gampang: Katup pancuran lan kit potong kanthi benang sing nyambungake, dirancang kanthi gampang dipasang nganggo sambungan pipa AS standar kanggo ngirit biaya jam-jam nalika nginstal.We are dilengkapi karo rong krenjang luwes kanggo sirah padusan genggem, kang trep kanggo wong diwasa lan anak kanggo nggunakake bebarengan.

Q1.Apa sampeyan Produsen utawa perusahaan dagang?

A: We are Produsèn kanggo faucets kanggo luwih saka 35 taun.Uga, rantai pasokan sing diwasa bisa mbantu sampeyan ngerteni produk sanitasi liyane.

Q2.Apa MOQ?

A: MOQ kita yaiku 100pcs kanggo warna krom lan 200pcs kanggo warna liyane.Uga, kita nampa jumlah kurang ing awal kerjasama kita supaya sampeyan bisa nyoba kualitas produk sadurunge manggonke supaya.

Q3.Apa jenis kartrid sampeyan nggunakake?Lan kepiye wektu uripe?

A: Kanggo standar, kita nggunakake kartrij yaoli, yen dijaluk, kartrid Sedal, Wanhai utawa Hent lan merek liyane kasedhiya, umur kartrij yaiku 500,000 kali.

Q4.Apa sertifikat produk apa pabrik sampeyan duwe?

A: Kita duwe CE, ACS, WRAS, KC, KS, DVGW

Q5.Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Wektu pangiriman kita yaiku 35-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Q6: Carane aku bisa njaluk sampel?

A: Yen kita duwe sampel ing saham, kita bisa ngirim sampeyan kapan wae, nanging yen sampel ora kasedhiya ing Simpenan, kita kudu nyiapake kanggo iku.:

1 / Kanggo wektu pangiriman sampel: umume kita butuh 7-10 dina

2 / Kanggo carane ngirim sampel: sampeyan bisa milih DHL, FEDEX utawa TNT utawa kurir kasedhiya liyane.

3 / Kanggo sample paymentt, Western Union utawa Paypal loro ditrima.Sampeyan uga bisa transfer langsung menyang akun perusahaan kita.

Q7: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

A: Manawa, kita duwe tim R&D profesional kita dhewe kanggo ndhukung sampeyan, OEM & ODM padha sambutan.

Q8: Apa sampeyan bisa nyithak logo / merek ing produk?

A: Manawa, kita bisa laser print logo customer ing prodhuk karo ijin saka pelanggan. Pelanggan kudu nyedhiyani kita huruf wewenang panggunaan logo kanggo ngidini kita kanggo print logo customer ing produk.